POMAGAJTE DRUGOVI jest link koji bi trebao poslužiti svim generacijama za downloadanje fileova koji pripomažu u učenju. To podrazumijeva pisane umotvorine kojima si ljudi olakšavaju živote, a funkcioniraju kao compressed files knjižurdi od 500 strana na dalje.

Pritom očekujemo od vas da pokažete svoju nikad pronađenu altruističku stranu i pošaljete pisane materijale koji su vama poslužili u učenju. Adresa na koju šaljete novele Krležijanskog tipa, a medicinske tematike je dr.student@student.mef.hr s naznakom za POMAGAJTE DRUGOVI, kratkim opis što se tamo otprilike nalazi i vašim imenom i prezimenom ako vi to želite (nama bi to trebao biti pokazatelj u slučaju dodjele nagrada Majka Tereza godine).

Lijepo bi bilo gramatički dotjerati cijelu stvar (ako baš ne razlikujete č i ć, dajte se bar potrudite oko š i ž), a svaki viši stupanj tehnologije npr. file sa slikama, prihvatit ćemo objenožno.

Isto tako unaprijed se ispričavamo ako negdje iskoči gramatički nered ili konglomeracija tip-felera, ali dat ćemo sve od sebe da se pokojni prof. Klaić ne okreće u grobu.

Buduci da su se neki kolege žalili da ne mogu otvoriti skinute dokumente bilo bi dobro da naglasimo: su svi dokumenti kompresirani u .zip te ih prvo treba raspakirati (recimo s WinZipom :)

P O M A G A J T E     D R U G O V I !!!