tekstovi

Topla braća - NOVO
Vjerojatno nisam niti prvi niti zadnji koji o tome piše, ali jednostavno moram pisati jer mi sve to užasno ide na živce. Radi se o pravima pedera...(Bibo)
0045
Evo, vaš najdraži ili najmrskiji kalamitalni dijaroičar (glupa sintagma, moj neologizam.. calamus - lat. pero) na icqu baš priča ...(Bibo)
Alternativa
Evo, tako sam ja lagano došao na more i rekoh, ajmo napisati neki tekstić za ekipu iz dr. Studenta...(Bibo)
Hm...da: )
Imate otprilike 19 godina, mladi ste, entuzijastični, poletni, i odlučite studirati medicinu. Prođete testić od nekih 120 pitanjaca...(Smiley)
Deja Vu (ili kak se već piše)
Moji vjerni čitatelji (ako ih još ima) sjetit će se jedne kolumne koju je sincerely yours napisao prije nekog vremena, a zvala se Andy Warhol i...(Bibo)
Zasto su guzve po McDonaldsima u NewYorku iliti fuchkash Mission Impossible u usporedbi s ovim
Sve te price o Amerima kao konzumentima brze hrane i posebno kad ih fotkaju u prepunim McDonaldsima (ili MacDonaldsima) padaju u vodu nakon sto sam...(Pater)
Mali priručnik za galebarenje
Znam da je ljeto već prošlo... ali ovakve teme uvijek su aktualne te će mnogima pomoći da ulove...(Bibo)
Nogomet
U životu prosječnog Hrvata važne su samo dvije stvari: način na koji Seve nacionale koristi "mikrofon" i nogomet. Na snimke iz kućne radinosti KARO-line Riječke nećemo se osvrtati jer smo ih svi vidjeli...(Bibo)
Eh, da!
I odlučih se vratih u život tj. ponovno Vas počastiti svojim slatkorječivostima! Neki će odmah uperiti koplja u moju malenkost, smatrajući me drskom jer izazivam bogove...(Smiley)
Andy Warhol
Svatko na kraju dobije svojih 5 minuta slave" (ili nešto slično, nemojte me za riječ držati) poznata je rečenica kojom je Andy Warhol želio skrenuti pozornost (Bibo)
Velika Očekivanja...(second opinion)
Pročitavši txt Bibo-a na temu velikih očekivanja morao sam reagirati sa vedrijom stranom i viđenjima našeg studentskog i poststudentskog života. (Pater)
Velika očekivanja
Baš sam nedavno pričao s mojim susjedom maturantom, koji bi, eto, htio biti doktor jednog dana. Kad sam slušao njegova izlaganja sjetio sam se sebe prije tri godine i mojih očekivanja...(Bibo)
50 biggest NO-NOs
Činjenica što posjećujete ove stranice govori kako imate smisla za pametne, korisne i lijepe stvari. Također ulijeva nadu kako znate prepoznati dobar savjet kada ga vidite...(A. Lo)
Pismo i odgovor
Na mail adresu dr.studenta stigao je prije par dana mail sljedećeg sadržaja: "Ovako, htjela bih pohvaliti Biba i Hrvoja koji tako zdusno i emocionalno...
Par savjeta kako što bezbolnije do cilja
Evo malog reviewa mojih dosadašnjih iskustava s faxa u smislu ispita s posebnim naglaskom na kritiziranje i popis kolegija s prve tri godine za koje po meni vrijedi dobro zagrijati stolac...(Anchy)
Nema naslova
Jedan od nas iz dr.studenta ima nešto što ga jako muči i jednostavno mora to podijeliti sa svima vama...(netko od nas)
Domaće ili strano?
Već generacijama postavlja se legendarno pitanje: Da li je studentski život ljepši studentima koji su iz Zagreba ili studentima iz drugih gradova...(Bibo)
Groznica subotnje večeri
Subota, 6.03. je određena kao dan kad se održava tulum veslača. Igrom slučaja ekipa s tuluma se razišla u ranovečernjim satima...(Smiley)
Genijalni um
Osjećate se nadmoćno, zvijezde su vam naklonjene (posebice ako ste ispit iz prošlog turnusa riješili na prvom ponuđenom roku)...(Smiley)
Pakleni tjedan
Trgovine su potrošile zalihe Red Bulla (posebice one prodavaonice u okolici S.D. Stjepan Radić...(Smiley)
14. veljače
Stevenu Petersonu padala je glava i sklapale se okice na još jednom dosadnom sastanku. Njegov šef i idol Gordon Gekko...(Bibo)
Predispitna groznica...
Siguran sam da svakog studenta svakog fakulteta zna zatresti predispitna groznica, pa bih mogao i malo napisati o istoj...(Bibo)
Prijatelji životinja
Posljednjih tridesetak godina po svijetu nicu organizacije za zaštitu prava životinja, najpoznatija od njih je ...(Bibo)
Medicinar iliti Divji Čovik #2
Dakle, kao što vecina vas zna, klub študenata elektrotehnike okupio je prije kojih dvadesetak godina ETF-ovce kojima je život predstavljao više od spajanja kondenzatora...(Bibo)
Medicinar iliti Divji Čovik
Ne želim zvučati kao neka nostalgična baba (U moje vrijeme...), ali činjenica je da smo mi medicinari u usporedbi sa studentima drugih fakulteta prilično...(Bibo)